Over mij

HEEFT U VRAGEN?

06 855 425 92
of 06 575 826 80

Wie ben ik?

Benieuwd naar mijn persoonlijke verhaal? Wellicht raakt mijn verhaal u!

Daniel Holtuin

geboren in Paramaribo en vader van twee prachtige kinderen.

Na het behalen van mijn MBO opleiding Handel en Economie heb ik mijn praktische vaardigheden altijd willen blijven ontwikkelen. Dit resulteerde voor mij in een avontuur.

Mijn avontuur naar een eigen schoonmaakbedrijf begon bij de interesse die ik had voor het vak en toen zelf schoonmaakte via de website Helpling als freelancer.

Ik maakte destijds schoon voor particulieren klanten en kreeg heel vaak positieve referenties. Na dat ik de klus geklaard had zeiden klanten altijd “je laat een heerlijke frisse geur achter” met als mede dat het huis brandschoon achter gelaten was. Dit gaf mij een enorme voldoening.

Na gewerkt te hebben als freelancer, een zeer leuke periode in mijn leven, had ik besloten om toch meer zekerheid en consistentie op te zoeken.

 

Dus maakte ik de keuze om voor een schoonmaakbedrijf te werken op Schiphol om daar ook lering uit te trekken.

Naast de werkzaamheden die ik verrichte kreeg ik vanwege het hard doorwerken en goed werk leveren meer verantwoordelijkheden.

Dit gaf mij meer motivatie om meer te leren van het vak en de aspecten rondom schoonmaak goed te leren begrijpen. Het was een enorme leerzame en leuke periode!

Al met al heeft dit bedrijf mij stapsgewijs veel geleerd! En deze lering wil ik nu graag gebruiken voor mijn eigen onderneming.

Ik wil graag klanten de kans geven om te genieten van een fris huis! Want een schoon huis zorgt voor een schoon hoofd.

Ik hoop veel klanten blij te maken met mijn diensten.

Bling Service

Scroll naar top